Atelier

Syndicate content 80 

When assigning the filter to the server explorer in Atelier to hide system classes, it works only in server explorer.

The same server explorer option linked to a given project does not appear to observe the filter setting from the server connection, and has no ability to assign filters at the project level. Is this an enhancement needed or am i missing the logical requirement?

Also when assigning a tag to this post, only Atelier 1.1 BETA comes up. I believe i am using the stable release of 1.1

Last answer 12 March 2018 Last comment 12 March 2018
0   0 3
225

views

0

rating

Hi All,

I've got Eclipse installed (Javascript 2019-6) but when search for Atelier from the market place within the IDE it does not show up.

I found it in the browser version of the marketplace, and tried to drag it in but got the message 'The following solutions are not compatible with this version of Eclipse'.

I tried installing an older version of Eclipse (photon) but the installer keeps telling me I haven't got JRE 1.7+ installed (I have 1.8 64bit installed already), and sends me to a download page so I can't continue.

Last answer 8 July 2019 Last comment 9 July 2019
0   0 2
121

views

0

rating

I want to demonstrate using Git via Server-side Source Control hooks (to allow both Studio and Atelier to access a Shared Dev namespace), and I was planning to use the popular Caché Git hooks:

https://github.com/intersystems/cache-tort-git 

Last answer 2 September 2017 Last comment 30 August 2017
0   0 2
394

views

0

rating

Is is possible to install multiple copies of Eclipse/Atelier, and have each instance maintain it's own distinct list of server connections? I thought I had figured it out, uninstalled everything, and reinstalled without using bundle pools.  I think this keeps projects separate, along with allowing different Eclipse settings and plug-ins. After installing the second instance, no server connections from the first were showing in the second.

Last answer 26 March 2018 Last comment 28 March 2018
0   0 4
234

views

0

rating

I am trying to use current implementation of source Control for Cache Studio in Atelier, but UserAction = 3 "Run an EXE on the client" is not working. Basically Atelier is launching a "page" using the target as url.

Am I missing any settings in order to command Atelier to run a exe command instead?

Cache Version: Cache 2017.2.0.744.0

Platform: Windows 10

Last answer 28 March 2018 Last comment 29 March 2018
0   0 4
176

views

0

rating

Hi,

i have today

- update from Ensemble 2016.1.0.656.0 to 2017.2.1.801.0
- Java JDK 8 (U161) [latest Version]
- Eclipse (JavaScript & WebDev) Release 4.7.3
- Atelier 1.1 plugin (from Marketplace)
- Migrate a small testing Project

Trying "Debug":

- Debug Configurations ...
- "Atelier Application Attach" -> "New"
- Select Server, Choosing the process i want, "Apply", "Debug"

Error:

Last answer 9 April 2018 Last comment 6 April 2018
0   0 1
183

views

0

rating

I've installed Atelier according to instructions but after rebooting Eclipse there is not opportunity to launch Atelier. In preferences there is not Atelier. I've tried to update and reinstall Atelier but it didn't get a result. I checked it was installed on my PC. 

How can I solve this problem? And why I faced to this situation?

All needed components were been installed earlier.

 

Last answer 1 October 2019 Last comment 1 hour 13 min ago
0   0 2
49

views

0

rating

In trying to understand Atelier I am directed to go through its hierarchy type of documentation.

Is the Atelier documentation going to continue as a hierarchy or at some point is it going to be integrated into the InterSystems type of documentation?

When looking for an answer it would be nice to use only one method.

Last answer 15 November 2017 Last comment 9 November 2017
0   0 1
187

views

0

rating