Hello,

Need some technique to solve an issue about zen page table.

- "xyz" table exists in all my namespaces.

I have a simple Zen page in "USER 1" namespace. It has a tablepane which pulls data from "xyz" table.

OnLoad of the page i want the zenpage to pull the data from "USER 2" namespace with same "xyz" table name.

Zenpage has to be in "USER 1" namespace

1 10
2 308

Hi,

Alert emails are pretty terse - they are fine for me but I'd like something a bit more friendly when sending alerts to end users.

Instead of this

QueueWaitAlert: Message Header Id '522408569' queued for config item 'alerttoXXXsystemmanager' with priority 'Async' has been queued for more than 600 seconds

I'd like to send something like this:

Hi Bill,

1 2
1 391

Hi gentlemen,

It may be very easy but I'm currently battling with a stupid business operation.

Here is what I must do and what is already in place:

A business service scan every 5 sec the apparition of files and send it to a business process.

The business process (a routeur) don't let pass everything and a few of them go to a specific operation.

The operation must :

1 ) create the file with the same name of the original one (in the service) then save it.

1 2
0 1.1K

Hello,

I am working in a csp application where the user can configure a TCPS Service in a guide like manor.

So I want to be able to present a html <select> element, the values / text I want to present in this control should be the ID field from Security.SSLConfigs in the %SYS namespace.

How would I go about doing this? Can this be done?

Best regards,

Magnus

1 4
0 619

Hi !

There is a BusinessService be called by several callers,but now I get this error below on Event Log page:

<Ens>ErrGeneral: Failed to create document from string:

ERROR #6301: SAX XML Parser Error:processing instruction cannot start with 'xml'
while processing Anonymous Stream at line 1 offset 106

What may be the cause of this error?

How can I locate the parameter that caused this error?

1 3
0 938

Hi community,

I have a SOAP Client class that connect to a WS Service. This structure and configuration is the same for some providers that are integrated with my solution.

If I call to a provider, it returns the XML expected. But there is a provider that raises an error:

ERROR #6243: HTTP request to SOAP WebService returned response with unexpected CONTENT-TYPE: application/wsdl+xml

1 3
0 262

Some time ago, I was started to work at a new company even in other country, and more important in a different sphere when I have not been worked before, in HealthCare. It's a very new project even for company. Since I have not experience in HealthCare, I looked at what I can use in my project, and found that I should not reinvent the bicycle, and think about how to store all my data which I need and how to get access to this data. And I can use FHIR, which is looks like everything what I need, what else I need it's just a client.

1 2
0 410

Hi everybody,

after importing an XML schema from xsd into Ensemble I´d like to add it to my Studio-Project but can´t find the imported schema in the namespace view. For example when working with custom hl7 schema, I could easyly add it to my project under namespace view schemaname.hl7. Is this also possible with xml schema? If so where can I find it on an component level?

kind regards,

sebastian

1 4
1 672
Question
· Sep 19, 2019
Credentials - Domain Account

Hi,

I've a Service utilising the Adapter EnsLib.SQL.InboundAdapter, which uses a Credentials item set with the details of a local SQL account. This currently works, however, we're looking to use the credentials of an AD domain account.

The domain account is a member of an AD security group, which has the required permissions on the source SQL database. I've checked that access is possible with this account via SQL studio.

1 2
0 268
Question
· May 26, 2020
accented characters

How do you allow accented chracters to flow through the engine without erroring out? I read something about adding a "!" in MSH-18 to accept the default coding, but now it gives me an error about "No translation table found". Does InterSystems have anything out of the box to account for accented letters? Does this need to be coded?

1 6
0 468