Hello community,

I have a very simple REST API connection doing a POST of JSON messages via AZURE APIM.

It worked successfully for few weeks until a day ago when i started receiving a bad response as below.

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW"><meta name="format-detection" content="telephone=no"><meta name="viewport" content="initial-scale=1.0"><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><script type="text/javascript" src="/_Incapsula_Resource?......................................

0 2
0 378

Does anyone know if I can create an API integration, from Ensemble to Salesforce? What I would like to do is trigger a Salesforce case to be opened when for example a Queue reaches a predefined threshold or an interface connection goes from green to non-green.

0 1
0 388

Hi All,
I am implementing REST API's in IRIS using the below link as a guide.
I chose this approach so i could have a single entry point for requests regardless of namespace

https://community.intersystems.com/post/restful-exception-handling

a sample form the HIHLib.REST.Server class i am using is below. my question is does IRIS and CSP cache responses for requests to the CSP.REST class?
and if so what parameters or properties do i need to enable?

0 2
0 409
Question
· Nov 5, 2021
ERROR #9406

I'm trying to send a POST request to my REST API and I'm getting this error and most likely due the lack of experience, I have no idea how to fix this issue:

"error": "ERROR #9406: Unexpected format for value of field, AlertText, using class base mapping",

"id": "JSONImportError",

"params": [

"AlertText",

"class base"

]

Am I missing something from my string definition?

Defined below as:

0 4
0 328

I am working on iris-for-money app: https://github.com/oliverwilms/iris-for-money

Account.csp posts a rest call with _SYSTEM username and the password.

xhttp.open("POST", "/restapi/sql/" + query, true,"_SYSTEM","SYS");
xhttp.send();

The error is logged in Riches.REST for this line:

Set tSC = tStatement.%Prepare(pQuery)

0 3
0 603

I am trying to connect the external application. Authenticating via Two SSL,

I have the Client Cert, Private key and the Root Certificate

The connection is successful from local (both via terminal and as well via Postman)

But when trying from IRIS application by configuring the certificates in the SSL configuration, i am not able to successfully verify the SSl connections

When test from the ssl configuration with the endpoint and port its gives the error Error #988: SSL connection failed. SSL/TLS error in SSL_read(), SSL_ERROR_SYSCALL: I/O error (54)

0 7
0 514