Hello everyone,

I have an issue related to Visual Studio Code and its InterSystems extension when exporting routines from the database to the file system.

The code entered via the terminal editor is encoded in DOS code page 437, but when I export it to my file system, even if I set the file opening to DOS CP 437, the accented characters which are two bytes long cause problems.

0 0
0 65

Our 3M Computer Assisted Coding system goes down on a regular basis for updates, the Applications folks like us to Disable the Business Operations when this happens and start them back up when they page the on-call person. The Business Operations have to be started in a sequence to guarantee that all the ADT being sent it processed before we start sending everything else.

0 0
0 124

I am exporting data from Cache using the SQL export wizard. This is on a docker image of Cache hosted on a Linux server.

I select my database, schema, and table, make sure that all columns are being exported, check other settings, and then finish the export.

All server settings look correct and permissions are rwe on the directory. I have tried various directories, including a system level directory. I tried creating the file before I do the export in case there was an issue with creating the files, and I also made sure the created files had rwe permisisons.

0 0
0 87

Dear Fellow Cache Developers and Cache Experts,

The company I work for has a Cache Web Application that is built on the Cache ZEN framework. The application has run very well for almost 2 decades across many versions of MS Internet Explorer ranging from IE5 all the way through IE11.

0 0
0 103

We've implemented SAML authentication for our application where we are the service provider and various other entities are the identity providers. We've done successful connections with several identity providers including Okta, Duo Mobile, Ping Identity, and Azure. Validating the SAML response with signed assertions has been working great. Now, I am trying implement support for the SAML assertions in the response being encrypted for a new identity provider and struggling to understand procedurally how to go about this.

0 0
0 263

I have been trying to do a backup from tape using the D ^DBREST command. I am not able to connect to the tape drive, that recently got replaced. It is configured and I can see it with IBM's ITDT. I did a test and it came back with the error below:

Are there any suggestions on how to fix this or what commands to use to get this opened and connected? I do appreciate it.

0 0
0 99

Hello,

We have recently encountered an issue which requires us to define a new identity field (named xMDA in the attached example), instead of using the default ID field.

We need to run an SQL query which unfortunately overrides the ID field (see attached image) but we still need to be able to access the ID field in said query.

0 0
0 161

Hello,

I have a question regarding the Intersystems Caché Database and its jdbc driver. I need to set the connection timeout for the database, but I couldn't find any documentation stating that the jdbc driver for Caché supports setting the connection timeout. However, I noticed that the jdbc driver for the Intersystems Iris Database appears to support this feature.

My question is, can I use the Iris jdbc driver to set the connection timeout for the Caché Database?

The jdbc driver I use: cache-jdbc-2.0.0.jar

0 0
0 207

Hello, I am using the power bi report builder tool to create a report with dynamic parameters. Every time I try to create and apply a parameter in power bi query editor. I get the below listed error message.

FYI: I have created a Data source connection using "InterSystems ODBC" Version 2015.01.00.429. I am getting data without any issue.

Query: select Payment_History.OCCURENCE_DATE from Payment_History where Payment_History.OCCURENCE_DATE >= @BeginDate

0 0
0 211

Hi Team,

We are facing an issue connecting to a remote Cache DB server using CacheODBC 2018 on the client side.

The connection works fine without SSL on the Cache server, but when SSL is enabled, we are getting the below error - "Failed to load cconnect executable!, SQL state 08S01 in SQLConnect"

Also, the connection works fine when the PHP script is run through CLI on client server, but fails with the above error when the script invoked from a client browser.

Could you please help us with any pointers in resolving the issue?

0 0
0 166