Hi Guys,

I'm a new developer taking over an existing project that I'm not that familiar with and while running a few pages I came across some used urls that leads to same page!?

0 1
1 16

Hello!

Greetings from Chile, I have a question about IAM, I have a client who implements IAM in a QA environment, I configure a workspace and a series of routes (quite a few) and now he wants to export what has been created and take it to production (another server), which is the procedure to do it? Is it possible to export the workspace, routes, plugins, etc.?

Thank you!!

0 2
0 53
In cache I am looking for a user to, from read prompt, hit control F and be able, from a list, use the up and down arrow and select an item from a list.

User would hit Control-F and then a list would pop up they can up and down arrow through and select it and it return to the read variable 

It would be similar to this.

 

 

0 4
0 108
Question
Smythe Smythee · Sep 28
Ens.DataTransform

Hi ,

I am Converting HL7 message into SDA3 format by using Ens.DataTransform Class but transformation is not happening while using this class and throwing the below error

ERROR <Ens>ErrException: <UNDEFINED>zTransform+1^Hosiptal.SDA3.DataTrans.1 *target -- logged as '-' number - @' Set target.Patient.Name=source.GetValueAt("PID:5")'

Let me know if any mistake please refer the below code

0 15
0 119

Hi all.

I have setup a HL7 Operation using the HTTP adapter, and I'm getting what seems to me as an unusual response. When sending a sample message to the operation, I am getting a nested ACK. For example:

MSH|^~\&|||xxx|xxx|202209230806||ACK^HTTP^200|00|D|2.1|1
MSA|AA|RWSD7V5iuEC5F6zscDWz|HTTP ACK 'HTTP/1.1 200 OK' : MSH|^~\&|yyy|yyyy|xxx|xxx|20220923080633||ACK^A01|1663916793965||2.3||||||
MSA|CR|RWSD7V5iuEC5F6zscDWz|Error Message Goes Here. 

0 1
0 52

Hello,

I am getting the following error , and not sure how to get passed this.

We have removed storage on the classes , did a clean compile and still we get the error below on some of the classes

 Compile FAILURE
ERROR! Storage on class [ MyClass] modified by storage compiler, developer should have run ^build to make sure all storage is updated correctly and saved to Perforce

 

Any Idea how to resolve this or what to look for ?

 

Regards

0 9
0 78
Question
Paul Coviello · Sep 20
Linux and links

If I create a link does root use it? (it’s in profile.d dir)

I'm trying to use a shortcut for a filepath as such: anyone have any thoughts?

PROCAUTO  = /JRNDSK/ProcAuto_share

yet in the application it isn't recognizing it.

Here’s the scenario. (link is in place) that my manager thinks maybe an issue.

0 4
0 119

Trying to identify which records in the %SYS.Audit table are fails.

Eg, as user "WORKER", I run an attempted a grant, the terminal returns:

SQL> GRANT SELECT ON newschema.patients TO COORDINATOR
[S1000][Iris ODBC][State : S1000][Native Code 112]
[libirisodbc35.so]
[SQLCODE: <-112>:<Access violation>]
[Location: <ServerLoop>]
[%msg: <User WORKER does not have required privileges to grant the privilege(s)>]
[ISQL]ERROR: Could not SQLExecute
 

but the record in the audit table gives

0 2
0 98

I've installed the latest version of IRIS using Minimal settings as I'm just looking for some basic IDE without connecting to anything.

After install, I see all the files in the Intersystems folder, however there is no "IR" in the system tray. I don't see any executables to launch either. System restart did not populate the system tray either.

Is there any other way to launch Studio?

0 9
0 78

Hi -

I'm looking for some help in getting an OS level application on my server to startup from a csp page and I'm just missing something.

I have a routine (and I've tried the same code from an instance method, with the same results) that will launch an application at the OS level using the $zf(-100,keywords,program,parms) from a terminal session, but it won't/doesn't seem to work when I call the code from a #server() call from my webpage. I don't know if there is some combination of keywords or perhaps a different version of the $zf() call that should/would work.

0 5
1 85

I'm trying to send a message into a production on change a persistent object. 

And when I change an object using SQL - I get an error, 
when change the object using objectscript - I get  a message (but not an error or exception) 
But the most interesting - everything works fine (the object has been changed, and business service receives data) 

Persistent class

1 2
0 40
Question
Andrew Neilson · Sep 12
Routing ACKS.

I'm trying to get an ACK routed to a different process in our Test environment and here is the router setup:

I have a rule in the target router to send to an operation.

 

 

The problem I'm running into is that the HL7 ACK coming back is marked as "Discarded", so it's not even getting to the second router.

0 4
0 112