Question
Dustin Knudsen · Jul 15, 2021
Parsing error

After calling an API with

 

Do request.Get("/api/address/listing")

Set data = {}.%FromJSON(request.HttpResponse.Data)

 

I get this error: 

 

<THROW>%FromJSON+37^%Library.DynamicAbstractObject.1 *%Exception.General Premature end of data 12 Line 1 Offset 0

 

any clue what might be causing this?

 

00
0 9 159
Question
Salma Sarwar · Jul 21, 2017
Ens.StreamContainer

Hi All,

I am fairly new to Ensemble and I wanted to know I have inbound business service (EnsLib.File.PassthroughService) which is looking for pdf files once it finds a pdf file (within the business process) it needs to find the associated xml file which would be in the same directory. Once both of these files are found they need to be sent to the business operation and deleted from the source (EnsLib.File.PassthroughOperation). 

00
0 9 1,047
Question
Bob Felbol · Apr 20, 2018
Special Character API

Hi

Made a request for API REST.

Using HTTP Request adapter.

Adapter As EnsLib.HTTP.OutboundAdapter

Outside the Ensemble an API response is JSON (CORRECT)

Answer in Ensemble: =?Á
Â0 
?_eä,cÒ
'=
*^<YÙF¡í$í¼ÈÞÝt 
oÉ÷ý$?|
¤1¡{Dâhà°Ý?Öù)2ós??R?¸¼?ºd?$,ñD+»??

ÔºQZéýNÕ V{C?óò?b¢?éÍ )$ 
²5Å?wEë? ??©tÖã1z×2FëÊnôeË æ??]Zßq ܺ?á

Help me.

Thank you

00
0 8 330

How suitable is Docker for standalone deployment of an Ensemble version and Ensemble application together?

The context is deployment by an application partner of an integration application and the supporting Ensemble version as a single package (single file ideally), to multiple environments and to multiple customer sites.

I don't have experience with Ensemble on Docker so I'm wondering what gaps and pitfalls may exist.

30
0 8 1,313
Question
Antonio Garcia ... · Aug 10, 2018
Ensemble - Username

Hi,

Not sure if is possible, but I am trying to find the way to show in the log the username of whoever enable a specific service. The idea is that a service is normally disabled..if someone enable it, the username will be reported to the log...

I have tried with $username but it only return "_Ensemble" when running from ensemble although it works in Studio.

Thanks

00
0 8 338

I am trying to import the SalesForce Enterprise WSDL in InterSystems Ensemble Studio using the SOAP Add-In. However, when I do so I receive a class dependency loop, Error #5316 during compilation. The WSDL is the standard WSDL provided with SalesForce and works fine in SoapUI. In the SalesForce WSDL it is allowed for an object A to include an object B as an element, while at the same time object B is allowed object A as an element. I think this is what causes the class dependency loop for InterSystems. Does anyone has any suggestion how I can circumvent this error?

00
0 8 602

Hi All,

I created a Business Operation to Integrate with Amazon S3.
I have used HTTP Outbound Adapter for the same. Used Get method of Adapter Class.
Basically in a request I want to send Unique File Name and File and in Response I want to get Version ID and if operation was successful, then set flag to true.

I have created a class for request in that I have two properties, as shown Below :
   

    Property fileName As %String;
    Property file As %GlobalBinaryStream;

This is in my Operation Class
 

00
1 8 445

So I have an interesting problem. I am going to be using a process and rule to determine if an HL7 message qualifies to be sent out, then using a record map to write certain aspects of that HL7 message to disk (with an HL7 to record map DTL). This is simple enough but the recipient of this file is requiring a single record map entry per DG1 segment in the HL7 message.

 

For instance if said HL7 message for PATIENT^TEST  has 3 DG1 segments, I would need to write three lines (or records) like so:

123^^^^MR|TEST|PATIENT|DG1(1) TEXT|DG1(1) CODE|DG1(1) DATE

00
1 8 700

Consider the below scenario:

1. HL7 Service -> Process

2. DTL makes a call to a webservice (Post) via a REST operation via SendRequestSync call.

        a. if the post is successful, end the DTL

        b. if the server that hosts the webservice is down, i would like to keep retrying with the same message and not lose any messages in the queue.

does a simple "quit 0" at the DTL will  rollback the message and will retry? please let me know how not to lose any messages if the webservice server is down.

Appreciate it.

10
1 8 352
Question
Jimmy Christian · Jun 25, 2019
Cache Ensemble

Hello,

Working on to learn very basic CUSTOM Business Service which sends to a EnsLib.File.PassthroughOperation.

But operation is not writing to File and erroring out (No Stream contained in StreamContainer Request")'.

How do convert the object to STREAM and wrap in the StreamContainer so the operation does not error and write to a file.

Thanks.

Persistent Class

00
0 8 367

Hello,

I want to convert a json, which passed on in the a REST call, into a request message. 

I use method %ConvertJSONToObject of the %ZEN.Auxiliary.altJSONProvider class.

Set sc = ##class(%ZEN.Auxiliary.altJSONProvider).%ConvertJSONToObject(%request.Content, "TestRequest", .request)

Is there an alternative for this? I want to avoid to use the %ZEN library.

Best Regards

Roger de Coninck

00
0 8 492
Question
David Foard · Feb 23, 2019
FileSpec wildcard question

For the FIleSpec on a file service can you use a multiple wildcard values like *CLINICALENCOUNTER*.xml?

It seems like you are restricted to a single wildcard value.

00
0 8 438

Hello

I am writing a simple routing interface that picks up files from a share using File.InboundAdapter.

I am then using PassthroughService and passing it to a router.

The Router is using Ens.StreamContainer to then get the filename.  I have then used contains to pick out part of the filename.

and then pass it to another simple passthrough operation to another share.

 

00
0 8 698

Hi,

I'm getting mad trying to get data from an external REST service that uses Basic Authentication from Ensemble. The BO worked fine when I was using a test server without authentification, but as soon as we need to go to production I cannot have it working.

So far, I've created the username/password at the credentials page (Ensemble-Configure-Credentials). I've setup the BO to use this credentials. But nothing happens.

I've tried with the Rest Client (addon for Mozilla), and using the same address, port and user/pwd works just fine.

00
0 8 1,059

Hi,

NodeJs(v0.10.0) to Intersystems Cache2014( using cache0100.node)  network connection Not working .

This is error msg i'm getting

"{ ErrorMessage: 'Error loading Cache Library: _SYSTEMcache.dll; Error Code : 126 (The specified module could not be found.)',
  ErrorCode: 1009,
  ok: 0 } "

My Code ->

user.open({ip_address:"127.0.0.1",tcp_port:57772,username: "_SYSTEM",password: "SYS",namespace: "USER"},function(err,res){

    console.log("Error : ",err);console.log("Result : ",res);

    if(!err){

00
0 8 175

Created a record map to read a flat-file of lab results.

Have multiple lines that represent result components for a given order per pt MRN.

Grouping these records together based upon the order number in a custom service to create a single XML message.

Within the XML message, there are some fields that occur once and some that occur one or more times.

Within the record map, the fields/properties that occur once are configured as "As %String. The fields/properties that occur more than once are configured as "As List of %String. 

00
1 8 301

I created a DTL to do HL7 mapping. The test function in the tools works the DTL perfectly but when used by the rule in my business process, the OBX segments are stripped and the MRN is gone. The assigning authority and ID type are added into the PID but the actual patient MRN is blank (3.1 value).

 

Here is the source code. 

 

00
0 8 523

I need to open a Windows explorer window by pressing button on a Zen page.

Is this possible.?  I

performed a search but I did not find anything.

The command I used in the terminal was  D $zf(-2,"START C:\WINDOWS\SYSTEM32").

I am not sure how to use this in a Zen application.

Any help will be greatly  appreciated.

00
0 8 337

I'd like to have production specific settings for different environments (OTAP). I have set the system default settings on my production to override the default settings. However, this does not seem to work. It is my understanding that the system default settings override the settings I have set on the production (I thought I heard my Sales Engineer say this). However, reading the documentation I am not sure of this reading either. However, when I clear the values for the adapters on my production my system default settings are still not apply.

00
0 8 566

Hi all,

I was wondering, what is your favourite public cloud provider?

What is your level of engagement with the cloud provider? Are you testing their infrastructure? In which case I'd expect you being progressing a parallel test with at least a second provider ;-) Or, are you already running a production environment?

--

 

OK, so, let me be the first one to share my experience with one specific cloud provider.

20
0 8 369