Hi Guys,

I'm upgrading Cache 2008 to 2014, and for two clients so far all good, but with this third one and while trying to mount the main database that includes the data, I'm getting error #36 "database is not mountable"!?

but cache instances the old 2008 and the new 2014 at installed the same way (8 bit) and Cache.dat is (archive) NOT read only so I don't know what could be the problem?

Thanks

Last answer 18 May 2018 Last comment 23 May 2018
0   0 4
339

views

0

rating

Hi Guys,

is the there a way that I can make a routine call from one cache to another?

I've a client that still on Cache 2008 and given that JSON is not much supported in V2008 we thinking of installing Cache 2014 in the same server Create a routine that handles JSON (in Cache2014), and then simply call in their current Cache 2008 just make a routine call of that is V2014?

thanks

  

Last answer 18 May 2018 Last comment 17 May 2018
0   0 3
160

views

0

rating

Hello,

I'm restating a new posted as its seems that the old was closed but still having problems.
as I mentioned in a previous post and with one of our clients, experiencing different crushing errors when running Crystal Reports and sometimes crystals running but not generating data...etc  and we are temporarily fixing them by opening the related classes in Studio and recompiling them and as i mentioned compiling them with $System.OBJ.ComplieAll("c-k-l") doesn't help and always had to recompile from Studio.
and following previous recommendations by purging cached queries from System management portal and also ran $SYSTEM.SQL.Purge() didn't and recompiling after that didn't solve the problem either !? and by the way other clients running the same version 2008 aren't having this problem, so any suggestions please?


Thanks Guys    

Last answer 24 April 2018 Last comment 25 April 2018
0   0 1
130

views

0

rating

Hello,

I'm getting <WIDE CHAR> error in one of my routines, I was thinking a corrupted data  or disk out of space or no mount database but all seems to be OK?

I'm running Cache 2014.1.2 and the same routines and data works in our client main server with not problems but having the same copy in their backup server is generating <WIDE CHAR> error, some other reports works but this specific doesn't?

Thanks

Last answer 8 March 2018 Last comment 13 March 2018
0   0 3
142

views

0

rating

Hi Guys,

One of our clients is running Cache 2014.1.4 and for some reason is not recognising UNC paths?

The Path is accessible via windows explorer with no issues (\\backupsvr) and also my works fine when using :

O C:\folder\file.txt:("WNS"):5 

but using : O \\backupsvr\folder\file.txt:("WNS"):5   bring an error "Can not create file" knowing that \\backupsvr\folder\ can be accessed via explorer with not issues?

Thanks

Last answer 8 March 2018 Last comment 8 March 2018
0   0 3
179

views

0

rating