Atelier 1.1

Syndicate content 5 

Hello,every body. 

I am having a problem when using atelier. I found that the web front-end related files (such as csp, css, js, etc.) will change in format when they are synced to the server.

For example:

The original format of the js file may be UTF-8. However, when I edited and saved in atelier, the file version format on the server became ANSI. I tried to configure the environment in eclipse, but it doesn't seem to work.

E.g:

Last answer 7 August 2018 Last comment 8 August 2018
+ 1   2 2
163

views

+ 1

rating

Hi everyone,

I am still learning the platform for a student project and have to do some streaming and data analysis next. Since for my case I have no "live api" I wanted to just stream json files and output the data as it comes in from the files. (basically to emulate a incoming data scenario)

So thanks to the documentation and community posts I have figured how to create a stream and read data from a JSON but since I'm also new to JSON I have some parsing problems. I don't know how to access subarrays/sub-objects via objectscript.

Last answer 3 July 2018 Last comment 4 July 2018
0   0 2
477

views

0

rating

As part of our security standards, we can't have our applications saving our credentials. For Atelier, this means our server connections. Is there a way to stop this by saving the connection parameters, but prompting for credentials on each run? Or is there another way?

Thank you

Last answer 19 June 2018 Last comment 18 June 2018
+ 2   0 3
285

views

+ 2

rating

Background : We are now using server side shared developer pool via Studio.

I have setup Atelier on my local and forked the code from the server to workspace on my local. Meanwhile another developer made a change in some class and I want to see the changes. 

So I went to Atelier Explorer found the class with "small yellow triangle" (this says that the code changed at the server). So right clicked and did a diff against the server version and found the changes. Now I tired to sync my local with server code by clicking right click and "Synchronize". Got following error. 

Last answer 24 April 2018 Last comment 25 April 2018
0   0 4
188

views

0

rating

Hi,

i have today

- update from Ensemble 2016.1.0.656.0 to 2017.2.1.801.0
- Java JDK 8 (U161) [latest Version]
- Eclipse (JavaScript & WebDev) Release 4.7.3
- Atelier 1.1 plugin (from Marketplace)
- Migrate a small testing Project

Trying "Debug":

- Debug Configurations ...
- "Atelier Application Attach" -> "New"
- Select Server, Choosing the process i want, "Apply", "Debug"

Error:

Last answer 9 April 2018 Last comment 6 April 2018
0   0 1
166

views

0

rating